LETOJANNI DELICATEZZE & PIZZERIA

LETOJANNI DELICATEZZE & PIZZERIA traditionele Italiaanse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1750 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Letojanni Delicatezze & Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 21:49 Goed heet, lekkere pasta en enorm snel bezorgd. Top!
19 jun 2022 om 8:18 Een paar maanden geleden was dit echt de beste zaak maar sinds kort is het echt een stuk minder geworden het eten was echt perfect maar nu was dit de laatste keer dat ik hier besteld heb.
18 jun 2022 om 18:31 Super zoals altijd mi piace Letojanni
10 jun 2022 om 21:11 Heerlijke pizza
6 jun 2022 om 18:29 Heerlijke pizza echt smaakvol en snel bezorgd
5 jun 2022 om 20:09 Pizza was duidelijk gevallen, alles lag ernaast. De andere pizza met Ham was slecht belegt. Ook een salade erbij besteld, maar dit stelde ook niks voor. Een klein bakje rucola met heel veel olie en een beetje parmazaam.
1 jun 2022 om 21:05 Echa lekker
29 mei 2022 om 21:39 Eten was betreurenswaardig. Pizza zo vet dat het door de doos heen lekte, enkel de rand van de pizza was te eten. Pasta (penne) was niet gaar, ook haast geen saus dus de smaak moest je er maar bij verzinnen. Goed geprobeerd maar nooit meer voor ons.
19 mei 2022 om 20:59 Dit is stiekem misschien wel de beste Italiaan van Rotterdam:)
12 mei 2022 om 0:28 Niet lekker
11 mei 2022 om 12:00 Ik von de bodem wel heel erg dun en nee dit keer niet lekker
6 mei 2022 om 18:45 Ben zeer fan van deze italiaan. Ze hebben de lekkerste pasta! Echt een aanrader.